Brochurer


Brochurer
Væsentligt for jeres brochure er, at den skiller sig ud fra mængden. COMPLOT udarbejder et design, som gør jeres brochure synlig, og samtidig er tro mod jeres øvrige designlinie. Henrik Vinther Krogh er tager desuden billeder til brochurerne, så I får netop det motiv, der skal tiltrække opmærksomhed.

Derudover skal den brochuren være informativ i forhold til jeres produkt, virksomhed eller arrangement. Vi hjælper med at udarbejde teksten, så den fremstår klar og tydelig for modtageren.

Brochurer fås i alle papirtyper, størrelser og formater. Vi rådgiver i forhold til, hvad der passer i forhold til udtryk og modtager.
 

 
 

Holstebro Kirke
Brochure
Holstebro Kirke
Brochure
Legekæden
Brochure
Legekæden
Brochure
Kontakt COMPLOT
COMPLOT Media
Langerhusevej 46
DK-7673 Harboøre
+45 9690 9900
complot@complot.dkWebdesign & SEO by MCB
Hvad er COMPLOT?
COMPLOT er et kommunikationsbureau, der arbejder med at fortælle din historie i TV, film, ord, billeder og visuel identitet. Vi er derfor også et produktionsselskab, der kan rådgive kunderne om markedsføring og formidling af informationer.

Vi står bag reklamer, logoer, tekster, foto, video, tv-produktioner, skilte, bannere, visitkort og meget andet.
Med andre ord: Kommunikation med en klar, sammenhængende handling; plottet = COMPLOT.

COMPLOT er en sammentrækning af KOMMUNIKATION og PLOT, og det gennemsyrer alt det, vi arbejder med. Fra visitkort til bannere, fra reklamer til dokumentar, fra pressefoto til fotostater.

COMPLOT er ikke blot et reklamebureau ...