Menu

Cavi-Art


Jens Møller skulle tilbage i 1988 vise sine børn et biologisk forsøg, hvor en væske skulle reagere med de enzymer, der var i den havtang, som indgik i forsøget. "Desværre" lykkedes det ikke Jens Møller at imponere sine børn, da forsøget mislykkedes. Forsøget blev stillet væk i kælderen. Et par dage senere var Jens Møller i selskab med et par lokale lystfiskere ude at elektro-fiske. Da de fangede et par fisk med rogn, slog det Jens Møller, at han fornylig havde set noget, der lignede de små runde kugler. Jens Møller vendte hjem og undersøgte det forsøg, han havde stillet til side. Og ganske rigtig havde tangkuglerne samme form som den fiskerogn (caviar), Jens Møller havde med sig hjem. Efter dette gik der en årrække med smagstestning og forsøg, inden Jens Møller i 1995 kunne slå dørene op til sit firma; Jens Møller Products Aps.

Jens Møller Products eksporterer i dag Cavi-art® til 5 kontinenter og omkring 20 lande.


Businessfoto
COMPLOT har fotograferet en række tallerkenretter, som alle indeholder Cavi-Art ...

Læs mere


Caviart
Caviart
Business
Business
Kontakt COMPLOT
COMPLOT
Henrik Vinther Krogh
Langerhusevej 46
DK-7673 Harboøre
+45 9690 9900
complot@complot.dkWebdesign & SEO by MCB
Hvad er Complot?
COMPLOT er et kommunikationsbureau, der arbejder med at fortælle din historie i TV, film, ord, billeder og visuel identitet. Vi er derfor også et produktionsselskab, der kan rådgive kunderne om markedsføring og formidling af informationer.

Vi står bag reklamer, logoer, tekster, foto, video, tv-produktioner, skilte, bannere, visitkort og meget andet.
Med andre ord: Kommunikation med en klar, sammenhængende handling; plottet = COMPLOT.

COMPLOT er en sammentrækning af KOMMUNIKATION og PLOT, og det gennemsyrer alt det, vi arbejder med. Fra visitkort til bannere, fra reklamer til dokumentar, fra pressefoto til fotostater.

COMPLOT er ikke blot et reklamebureau ...