De Røde Barakker
Facade & Skiltning


Facade & Skiltning 
I forbindelse med skiltningen til De Røde Barakker udviklede vi en speciel teknik, som skulle sikre en holdbar løsning i det hårde miljø få meter fra Vesterhavet. Et miljø som betyder konstant sandfygning, sandblæsning og aggressivt miljø i form af ekstremt højt saltindhold i luften. Omgivelser hvor almindelige skiltematerialer bukker under. 

Skiltestandere
 
Materialerne er eloxeret aluminium til skiltestandere med laminerede prints. Denne løsning rummer mulighed for at skifte indhold samtidig med, at løsningen er “orkan”-sikker. 

Emaljeskilte
 
Facadeskiltene er emaljelook - malede aluplader med foliedekoration, som efterfølgende er indkapslet i 3-4 lag klar autolak. 

Facadebogstaver 
På gavlen er der benyttet hvide facadebogstaver i samme typografi som logoet for at skabe sammenhæng. Med løse bogstaver direkte på facaden kan man opnå større og mere elegant blikfang uden at være begrænset til at skulle holde sig indenfor en skilteplade, som igen skal sidde pænt på facaden.


Se mere om Facader & Skiltning her.
Mælkebøtten
Facade & Skiltning
Mælkebøtten
Facade & Skiltning
Fiskehallen
Facade & Skiltning
Fiskehallen
Facade & Skiltning
Kontakt COMPLOT
COMPLOT
Henrik Vinther Krogh
Langerhusevej 46
DK-7673 Harboøre
+45 9690 9900
complot@complot.dkWebdesign & SEO by MCB
Hvad er Complot?
COMPLOT er et kommunikationsbureau, der arbejder med at fortælle din historie i TV, film, ord, billeder og visuel identitet. Vi er derfor også et produktionsselskab, der kan rådgive kunderne om markedsføring og formidling af informationer.

Vi står bag reklamer, logoer, tekster, foto, video, tv-produktioner, skilte, bannere, visitkort og meget andet.
Med andre ord: Kommunikation med en klar, sammenhængende handling; plottet = COMPLOT.

COMPLOT er en sammentrækning af KOMMUNIKATION og PLOT, og det gennemsyrer alt det, vi arbejder med. Fra visitkort til bannere, fra reklamer til dokumentar, fra pressefoto til fotostater.

COMPLOT er ikke blot et reklamebureau ...