Faciliteter


COMPLOT har til huse i Pakhus 1 tæt ved Vesterhavet. Pakhus 1 råder over moderne faciliteter, så vi kan lave det bedste resultat / håndværk for vore kunder.

Øverst i Pakhuset ligger det grafiske værksted, hvor produktionerne bliver planlagt og designet.

En tur op ad trappen fører op til i et hyggeligt miljø, hvor kundernes ønsker bliver modtaget og drøftet - og siden ført ud i livet. 

I det grafiske værksted foregår så forskellige ting som idéudveksling, grafisk design, fotobehandling, website-redigering, TV-produktion, redigering, kundekontakt, administration...

Pakhusets nederste etage er fotostudie, som hurtigt kan omdannes til skilteværksted eller et rum, hvor vi dekorerer biler.
Kontakt COMPLOT
COMPLOT Media
Langerhusevej 46
DK-7673 Harboøre
+45 9690 9900
complot@complot.dkWebdesign & SEO by MCB
Hvad er COMPLOT?
COMPLOT er et kommunikationsbureau, der arbejder med at fortælle din historie i TV, film, ord, billeder og visuel identitet. Vi er derfor også et produktionsselskab, der kan rådgive kunderne om markedsføring og formidling af informationer.

Vi står bag reklamer, logoer, tekster, foto, video, tv-produktioner, skilte, bannere, visitkort og meget andet.
Med andre ord: Kommunikation med en klar, sammenhængende handling; plottet = COMPLOT.

COMPLOT er en sammentrækning af KOMMUNIKATION og PLOT, og det gennemsyrer alt det, vi arbejder med. Fra visitkort til bannere, fra reklamer til dokumentar, fra pressefoto til fotostater.

COMPLOT er ikke blot et reklamebureau ...