Film & TV


Levende billeder

Film & TV er hovedhjørnestenene i Complot og vi har arbejdet professionelt med TV og levende billeder siden 1996. 

Vi producerer programmer til TV og film til virksomheder og organisationer.

Vi råder over professionelt optageudstyr i HD, lys, bevægemidler mv. og har postproductionfaciliteter i huset.

Vi har et stort netværk af freelancere og mindre produktionsselskaber, så vi kan altid stille stærkeste hold til en given opgave.

Vi hjælper fra ide til færdig film. Vi springer også gerne til, hvis andre har fået ideen og gjort en del af forarbejdet.

TV-programmer

COMPLOT arbejder løbende med programmer og serier til TV. Det sker i samarbejde med freelancere og andre produktionsselskaber. Vi er med i ideudvikling, tilrettelæggelse, optagelse og redigering. Har du en ide til et program eller en god historie, som egner sig til TV? Så kan vi hjælpe dig på vej.

Virksomhedsfilm

Der er altid en god grund til at bruge video. Vi har listet 7 af dem op her på siden. Se, hvad der passer på din virksomhed eller organisation, og vi hjælper dig på vej.

Kontakt COMPLOT
COMPLOT Media
Langerhusevej 46
DK-7673 Harboøre
+45 9690 9900
complot@complot.dkWebdesign & SEO by MCB
Hvad er COMPLOT?
COMPLOT er et kommunikationsbureau, der arbejder med at fortælle din historie i TV, film, ord, billeder og visuel identitet. Vi er derfor også et produktionsselskab, der kan rådgive kunderne om markedsføring og formidling af informationer.

Vi står bag reklamer, logoer, tekster, foto, video, tv-produktioner, skilte, bannere, visitkort og meget andet.
Med andre ord: Kommunikation med en klar, sammenhængende handling; plottet = COMPLOT.

COMPLOT er en sammentrækning af KOMMUNIKATION og PLOT, og det gennemsyrer alt det, vi arbejder med. Fra visitkort til bannere, fra reklamer til dokumentar, fra pressefoto til fotostater.

COMPLOT er ikke blot et reklamebureau ...