Folkekirkens Skoletjeneste i Viborg Stift
LogoDesign


De folkekirkelige skoletjenester er opstået på baggrund af ønsket om at fremme samarbejdet mellem kirken og skolen i lokalsamfundet.

I Viborg Sfift skal der laves ny hjemmeside og PR-materialer, og derfor var der et ønske om at få lavet et nyt logo - og den opgave har vi fået på COMPLOT.

I udarbejdelsen af det nye logo var udfordringen først og fremmest det lange navn. Grafisk skal navnet kunne bruges både i små og store størrelser.

Hvis man kigger godt efter, kan man se, at det grafiske udtryk indeholder mange facetter; logoet skulle "pege opad" uden at have religiøs symbolik. Desuden skulle det signalere en del af kirken - Folkekirken, er der et kors i logoet.


Se mere om LogoDesign her.
Nørlem Kirke
LogoDesign
Nørlem Kirke
LogoDesign
Nørre Nissum Kirke
LogoDesign
Nørre Nissum Kirke
LogoDesign
Kontakt COMPLOT
COMPLOT Media
Langerhusevej 46
DK-7673 Harboøre
+45 9690 9900
complot@complot.dkWebdesign & SEO by MCB
Hvad er COMPLOT?
COMPLOT er et kommunikationsbureau, der arbejder med at fortælle din historie i TV, film, ord, billeder og visuel identitet. Vi er derfor også et produktionsselskab, der kan rådgive kunderne om markedsføring og formidling af informationer.

Vi står bag reklamer, logoer, tekster, foto, video, tv-produktioner, skilte, bannere, visitkort og meget andet.
Med andre ord: Kommunikation med en klar, sammenhængende handling; plottet = COMPLOT.

COMPLOT er en sammentrækning af KOMMUNIKATION og PLOT, og det gennemsyrer alt det, vi arbejder med. Fra visitkort til bannere, fra reklamer til dokumentar, fra pressefoto til fotostater.

COMPLOT er ikke blot et reklamebureau ...