Menu

Folkekirkens Skoletjeneste i Viborg Stift


De folkekirkelige skoletjenester er opstået på baggrund af ønsket om at fremme samarbejdet mellem kirken og skolen i lokalsamfundet. Der har været skoletjenester i Danmark siden 1994.

Formålet med De Folkekirkelige Skoletjenestser er at sætte fokus på kristendomsfaget, og at faget bliver sat in i en bredree faglig og kulturel sammenhæng - gerne tværfagligt - på skolens præmisser. FSVS tilbyder inspiration til undervisning og konkret undervsiningsmateriale samt projekt i tråd me dfælles mål for kristendomskundskab i skolen. Desuden tilbyder FSVS konsluentbistand, kurser, workshops, foredrag m.m. til inspiration for både kirkefolk og skolefolk.


LogoDesign
I udarbejdelsen af det nye logo var udfordringen først og fremmest det lange navn ...

Læs mere


Folkekirkens Skoletjeneste
Folkekirkens Skoletjeneste
 
LogoDesign
LogoDesign
 
Kontakt COMPLOT
COMPLOT
Henrik Vinther Krogh
Langerhusevej 46
DK-7673 Harboøre
+45 9690 9900
complot@complot.dkWebdesign & SEO by MCB
Hvad er Complot?
COMPLOT er et kommunikationsbureau, der arbejder med at fortælle din historie i TV, film, ord, billeder og visuel identitet. Vi er derfor også et produktionsselskab, der kan rådgive kunderne om markedsføring og formidling af informationer.

Vi står bag reklamer, logoer, tekster, foto, video, tv-produktioner, skilte, bannere, visitkort og meget andet.
Med andre ord: Kommunikation med en klar, sammenhængende handling; plottet = COMPLOT.

COMPLOT er en sammentrækning af KOMMUNIKATION og PLOT, og det gennemsyrer alt det, vi arbejder med. Fra visitkort til bannere, fra reklamer til dokumentar, fra pressefoto til fotostater.

COMPLOT er ikke blot et reklamebureau ...