Harboøre Kirke
Web


Harboøre & Engbjerg Kirker har fået lavet en web-løsning, som præsenterer de to kirker. Alt statisk information om kirkerne ligger således samlet ét sted.

Desuden har kirkerne valgt at give plads til det folkekirkelige foreningsarbejde - IM, IMU og FDF.

En portalstyring sikrer sorteringen, så aktiviteter og nyheder sorteres under de forskellige foreninger eller under kirkerne. Hver enkelt afdeling under de folkekirkelige foreninger får således feed ind under netop deres side. 

Unikt ved denne side er også kalenderen, som gennem portalstyringen sorterer arrangementerne under forskellige kategorier således at f.eks. FDF kan sætte flueben ved netop deres aktivitet og få programmet for eksempelvis Tumlinge trukket frem.

Denne hjemmeside egner sig til små sogne, og løsningen er lavet i samarbejde med MCB i Holstebro. Den fåes nu også i responsive udgave, så den tilpasser sig alle platforme (smartphone, tablets og desktop).

Se hjemmesiden her



Se mere om Websites her.
Langertech
Web
Langertech
Web
Tandlæge Eriksen
Web
Tandlæge Eriksen
Web
Kontakt COMPLOT
COMPLOT Media
Langerhusevej 46
DK-7673 Harboøre
+45 9690 9900
complot@complot.dk



Webdesign & SEO by MCB
Hvad er COMPLOT?
COMPLOT er et kommunikationsbureau, der arbejder med at fortælle din historie i TV, film, ord, billeder og visuel identitet. Vi er derfor også et produktionsselskab, der kan rådgive kunderne om markedsføring og formidling af informationer.

Vi står bag reklamer, logoer, tekster, foto, video, tv-produktioner, skilte, bannere, visitkort og meget andet.
Med andre ord: Kommunikation med en klar, sammenhængende handling; plottet = COMPLOT.

COMPLOT er en sammentrækning af KOMMUNIKATION og PLOT, og det gennemsyrer alt det, vi arbejder med. Fra visitkort til bannere, fra reklamer til dokumentar, fra pressefoto til fotostater.

COMPLOT er ikke blot et reklamebureau ...