Menu

Heta A/S


Heta A/S er en produktions- og salgsvirksomhed hjemmehørende i Lemvig, Jylland. Firmaet blev stiftet i 1972 og har efterfølgende udviklet sig til en moderne virksomhed med et bredt program af pejse- og brændeovne, som bliver solgt til de fleste lande i Europa.
 
Hele programmet fra Heta A/S bliver produceret på den 9.000 m² store fabrik i Lemvig. Der satses udelukkende på kvalitet og design, og salget i Danmark foregår gennem ca. 30 pejseforhandlere.
 
Heta A/S sælger i dag ca. 8.000 brændeovne fordelt på hele Europa. Største markeder er Danmark, Tyskland, Frankrig, Sverige, Belgien, Schweiz, Holland, Italien og England.
 
Brændeovnene er godkendt til en EN 13 240, en fælles europæisk norm for brændeovne, der giver den største sikkerhed for en miljørigtig forbrænding. Yderligere er de godkendt efter DIN+, der f.eks. stiller større krav til partikeludslip end Svanemærkning.

Virksomheden er i en rivende udvikling og får bedre og bedre fodfæste på det danske marked og på vores eksportmarkeder med et program, der løbende bliver udviklet og forbedret.


Instruktionsfilm
Heta Brændeovne har fået produceres en instruktionsvejledning ...
 

Profilfilm
COMPLOT har produceret en profilfilm for Heta Brændeovne ...

Heta A/S
Heta A/S
 
Instruktionsfilm
Instruktionsfilm
Profilfilm
Profilfilm
Kontakt COMPLOT
COMPLOT
Henrik Vinther Krogh
Langerhusevej 46
DK-7673 Harboøre
+45 9690 9900
complot@complot.dkWebdesign & SEO by MCB
Hvad er Complot?
COMPLOT er et kommunikationsbureau, der arbejder med at fortælle din historie i TV, film, ord, billeder og visuel identitet. Vi er derfor også et produktionsselskab, der kan rådgive kunderne om markedsføring og formidling af informationer.

Vi står bag reklamer, logoer, tekster, foto, video, tv-produktioner, skilte, bannere, visitkort og meget andet.
Med andre ord: Kommunikation med en klar, sammenhængende handling; plottet = COMPLOT.

COMPLOT er en sammentrækning af KOMMUNIKATION og PLOT, og det gennemsyrer alt det, vi arbejder med. Fra visitkort til bannere, fra reklamer til dokumentar, fra pressefoto til fotostater.

COMPLOT er ikke blot et reklamebureau ...