IB World School


Reklamespot
IB
World School
De fire midtjyske IB skoler i Struer, Ikast, Langkjær og Grenaa valgte i 2010 at gå landsdækkende på TV2/ZULU med et reklamespot for deres internationale linie.

Udover at spottet vises på TV, findes det også på nettet, og ved at bruge elever og lærere fra skolerne som “skuespillere” og statister, opnåede man en stor viral spredning af spottet. Se, hvad vi er med i, eller se, hvor jeg går.


Denne form for viral markedsføring er noget, der vinder mere og mere indpas og er et godt supplemnet til eksisterende kanaler og er måske på vej til at udvikle sig til den vigtigste kanal


Spottet er produceret af COMPLOT i samarbejde med dBA-Media.


Struer Statsgymnasium
Reklamefilm
Struer Statsgymnasium
Reklamefilm
Consol Solcenter
Reklamefilm
Consol Solcenter
Reklamefilm
Kontakt COMPLOT
COMPLOT Media
Langerhusevej 46
DK-7673 Harboøre
+45 9690 9900
complot@complot.dkWebdesign & SEO by MCB
Hvad er COMPLOT?
COMPLOT er et kommunikationsbureau, der arbejder med at fortælle din historie i TV, film, ord, billeder og visuel identitet. Vi er derfor også et produktionsselskab, der kan rådgive kunderne om markedsføring og formidling af informationer.

Vi står bag reklamer, logoer, tekster, foto, video, tv-produktioner, skilte, bannere, visitkort og meget andet.
Med andre ord: Kommunikation med en klar, sammenhængende handling; plottet = COMPLOT.

COMPLOT er en sammentrækning af KOMMUNIKATION og PLOT, og det gennemsyrer alt det, vi arbejder med. Fra visitkort til bannere, fra reklamer til dokumentar, fra pressefoto til fotostater.

COMPLOT er ikke blot et reklamebureau ...