Menu

Kommunikation


Vi KLOGER I det meste OG SKABER SAMMENHÆNG

COMPLOT skaber sammenhæng i din kommunikation med gennemtænkte løsninger. Vi kloger i det meste og følger alle projekter til dørs. Vi står for hele processen, men hjælper også gerne med dele af din kommunikation.

COMPLOT slår paraplyen ud over markedsføringens mange muligheder. I samarbejde med vores kunder finder vi individuelle løsninger, som sikrer størst udbytte af de ressourcer, der er til rådighed. 

Vi kan levere alt fra visitkort til kæmpebannere. Fra komplette designmanualer til enkle brochurer. Fra et tv-spot til en annoncerække. Fra dekorationer på biler til flag på messer.

Alt sammen med det gode grafiske designs gennemslagskraft. 


Gudrun & Gudrun
Præsentation
Gudrun & Gudrun
Præsentation
Hardsyssel Efterskole
Profilfilm
Hardsyssel Efterskole
Profilfilm
 
Kontakt COMPLOT
COMPLOT
Henrik Vinther Krogh
Langerhusevej 46
DK-7673 Harboøre
+45 9690 9900
complot@complot.dkWebdesign & SEO by MCB
Hvad er Complot?
COMPLOT er et kommunikationsbureau, der arbejder med at fortælle din historie i TV, film, ord, billeder og visuel identitet. Vi er derfor også et produktionsselskab, der kan rådgive kunderne om markedsføring og formidling af informationer.

Vi står bag reklamer, logoer, tekster, foto, video, tv-produktioner, skilte, bannere, visitkort og meget andet.
Med andre ord: Kommunikation med en klar, sammenhængende handling; plottet = COMPLOT.

COMPLOT er en sammentrækning af KOMMUNIKATION og PLOT, og det gennemsyrer alt det, vi arbejder med. Fra visitkort til bannere, fra reklamer til dokumentar, fra pressefoto til fotostater.

COMPLOT er ikke blot et reklamebureau ...