Kystdirektoratet
Profilfilm


Præsentationsfilm
Med havet som nabo
“Med havet som nabo” er titlen på præsentationsfilmen, som COMPLOT har produceret til Kystdirektoratet.


Med udgangspunkt i cases rundt i Danmark udrulles nytteværdien af Kystdirektoratets arbejde med sikring af de danske kyster.


Filmen er optaget i Fuld HD. Manuskript og drejebog er udformet i fællesskab. Henrik Vinther Krogh, COMPLOT og Søren Borg har filmet, og Henrik Helms fra dBA-Media har klippet.
 


Debatfilm
Vejret vil have sin vilje
Som oplæg til en klimakonference, arrangeret af Kystdirektoratet for de Kystnære Kommuner og myndigheder, producerede COMPLOT en debatfilm, der fungerede som oplæg til den to dages konference.


Filmen kigger ind i fremtiden og viser konsekvensen af forskellige scenarier i forhold til forskellige løsningsforslag på idags klimaudfordringer.


Filmens ide er fostret på Kystdirektoratet, og drejebog er herefter udformet i fællesskab. Filmen er fotograferet af Henrik Vinther Krogh, COMPLOT, lyd Søren Borg og klippet af Henrik Helms hos dBA-Media.


Cheminova
Profilfilm
Cheminova
Profilfilm
Gudrun & Gudrun
Spot
Gudrun & Gudrun
Spot
Kontakt COMPLOT
COMPLOT Media
Langerhusevej 46
DK-7673 Harboøre
+45 9690 9900
complot@complot.dkWebdesign & SEO by MCB
Hvad er COMPLOT?
COMPLOT er et kommunikationsbureau, der arbejder med at fortælle din historie i TV, film, ord, billeder og visuel identitet. Vi er derfor også et produktionsselskab, der kan rådgive kunderne om markedsføring og formidling af informationer.

Vi står bag reklamer, logoer, tekster, foto, video, tv-produktioner, skilte, bannere, visitkort og meget andet.
Med andre ord: Kommunikation med en klar, sammenhængende handling; plottet = COMPLOT.

COMPLOT er en sammentrækning af KOMMUNIKATION og PLOT, og det gennemsyrer alt det, vi arbejder med. Fra visitkort til bannere, fra reklamer til dokumentar, fra pressefoto til fotostater.

COMPLOT er ikke blot et reklamebureau ...