Menu

LandTV


LandTV skal overordnet formidle informationer, fortællinger og synspunkter fra land til by samt bidrage positivt til dialogen mellem befolkningen på landet og det omkringliggende samfund.

Indholdet i programmerne tager udgangspunkt i aktuelle forhold i landbruget, landsbyerne og hverdagslivet på landet. Sigtet er at sætte billeder, lyd og ord på landdistrikternes dagligdag. Både for de der arbejder der, de der bor der, og de der benytter kulturlandskabet og naturen i fritiden.
 

TV Produktion
COMPLOT har siden starten af 2010 leveret mere end 100 programmer til LandTV. COMPLOT er teknisk producent på programmerne og leverer teknik og ...

 

LogoDesign
Med udgangspunkt i skrifttype og cirkeldesign hos Landbrug & Fødevarer har COMPLOT ...

 

Dokumentar
Livet i landsbyerneI samarbejde mellem LandTV og COMPLOT er der blevet lavet en række udsendelser om udviklingen i landbruget og landdistrikterne ...

Læs mere
 

Dokumentar
Dokumentar
LogoDesign
LogoDesign
Kontakt COMPLOT
COMPLOT
Henrik Vinther Krogh
Langerhusevej 46
DK-7673 Harboøre
+45 9690 9900
complot@complot.dkWebdesign & SEO by MCB
Hvad er Complot?
COMPLOT er et kommunikationsbureau, der arbejder med at fortælle din historie i TV, film, ord, billeder og visuel identitet. Vi er derfor også et produktionsselskab, der kan rådgive kunderne om markedsføring og formidling af informationer.

Vi står bag reklamer, logoer, tekster, foto, video, tv-produktioner, skilte, bannere, visitkort og meget andet.
Med andre ord: Kommunikation med en klar, sammenhængende handling; plottet = COMPLOT.

COMPLOT er en sammentrækning af KOMMUNIKATION og PLOT, og det gennemsyrer alt det, vi arbejder med. Fra visitkort til bannere, fra reklamer til dokumentar, fra pressefoto til fotostater.

COMPLOT er ikke blot et reklamebureau ...