Lemvig Kommune
LogoDesign


LogoDesign
I forbindelse med sammenlægningen af Lemvig & Thyborøn-Harboøre Kommuner fik COMPLOT opgaven med at komme med oplæg til nyt byvåben/logo.

Det ene forslag var et helt nyt byvåben, som på ny skulle tegne den nye “storkommune”. Det andet forslag var en moderniseret udgave af Lemvigs byvåben, som kan spores tilbage til 1500-tallet. Det var det moderniserede byvåben, man valgte som det nyt logo.

På baggrund af det nye byvåben har COMPLOT designet kuverter, brevpapir, visitkort, annoncer, skiltevejledning mm som er samlet i en designmanual, som kan støtte Kommunen og leverandører, hver gang der skal foretages nyindkøb, hvor et logo skal gengives. Uanset om det er på en kuglepen eller en luftballon, findes der vejledning til brug.
 

Se mere om LogoDesign her.
Seniorhøjskolen
LogoDesign
Seniorhøjskolen
LogoDesign
SeaSide
LogoDesign
SeaSide
LogoDesign
Kontakt COMPLOT
COMPLOT
Henrik Vinther Krogh
Langerhusevej 46
DK-7673 Harboøre
+45 9690 9900
complot@complot.dkWebdesign & SEO by MCB
Hvad er Complot?
COMPLOT er et kommunikationsbureau, der arbejder med at fortælle din historie i TV, film, ord, billeder og visuel identitet. Vi er derfor også et produktionsselskab, der kan rådgive kunderne om markedsføring og formidling af informationer.

Vi står bag reklamer, logoer, tekster, foto, video, tv-produktioner, skilte, bannere, visitkort og meget andet.
Med andre ord: Kommunikation med en klar, sammenhængende handling; plottet = COMPLOT.

COMPLOT er en sammentrækning af KOMMUNIKATION og PLOT, og det gennemsyrer alt det, vi arbejder med. Fra visitkort til bannere, fra reklamer til dokumentar, fra pressefoto til fotostater.

COMPLOT er ikke blot et reklamebureau ...