Lemvig Kommune
Tidsskrifter


Tidsskrifter
Lemvig Kommune har fået udformet et par magasiner af COMPLOT. Det ene magasin er en instruktion til personalet i alle Lemvig Kommunes institutioner, der har berøring med børn og unge. Indholdet giver personalet indføring i, hvordan de skal opdage eller reagere overfor børn eller unge, der har været udsat for seksuelt overgreb.
 

 
 

Tidsskrift
Det andet magasin er en beskrivelse af Lemvig Kommunes Sundhedspolitik. Magasinet er stilet til forskellige personalegrupper, men også politikere i kommunen, regionen og i Folketinget. Henrik Vnther Krogh har taget en del af billederne i magasinet.
 

 
 

Se mere om Tidskrifter her
Tangsø Centret
Tidsskrift
Tangsø Centret
Tidsskrift
Maagaard Glasværk
Katalog
Maagaard Glasværk
Katalog
Kontakt COMPLOT
COMPLOT
Henrik Vinther Krogh
Langerhusevej 46
DK-7673 Harboøre
+45 9690 9900
complot@complot.dkWebdesign & SEO by MCB
Hvad er Complot?
COMPLOT er et kommunikationsbureau, der arbejder med at fortælle din historie i TV, film, ord, billeder og visuel identitet. Vi er derfor også et produktionsselskab, der kan rådgive kunderne om markedsføring og formidling af informationer.

Vi står bag reklamer, logoer, tekster, foto, video, tv-produktioner, skilte, bannere, visitkort og meget andet.
Med andre ord: Kommunikation med en klar, sammenhængende handling; plottet = COMPLOT.

COMPLOT er en sammentrækning af KOMMUNIKATION og PLOT, og det gennemsyrer alt det, vi arbejder med. Fra visitkort til bannere, fra reklamer til dokumentar, fra pressefoto til fotostater.

COMPLOT er ikke blot et reklamebureau ...