Lemvigegnens Landboforening
Profilfilm


Profilfilm
COMPLOT har produceret en jubilæumsfilm, der er udgivet på DVD. Filmen består af 6 afsnit, som hver griber fat i en 25 års periode i historien, og et tema danner grundlag for fortællingen. Gården og familien Troldborg på Hygum Bakke er gennemgående, da deres gård har været i slægtens eje igennem alle 150 år.

Lemvigegnens Landboforening har selv stået for det omfattende arbejde med at finde kilder, materiale og efterkommere, som har kunnet bidrage med historier. Også Lemvig Museum har bidraget betydeligt til filmens tilblivelse.

COMPLOT har stået for planlægning og produktion af forløbet frem mod premiere. Manuskriptet er skrevet af Niels Thure Krarup, fotograferet af Henrik Vinther Krogh, COMPLOT og klippet af Henrik Helms, dBA-Media.


Cheminova
Profilfilm
Cheminova
Profilfilm
CIB
Profilfilm
CIB
Profilfilm
Kontakt COMPLOT
COMPLOT Media
Langerhusevej 46
DK-7673 Harboøre
+45 9690 9900
complot@complot.dkWebdesign & SEO by MCB
Hvad er COMPLOT?
COMPLOT er et kommunikationsbureau, der arbejder med at fortælle din historie i TV, film, ord, billeder og visuel identitet. Vi er derfor også et produktionsselskab, der kan rådgive kunderne om markedsføring og formidling af informationer.

Vi står bag reklamer, logoer, tekster, foto, video, tv-produktioner, skilte, bannere, visitkort og meget andet.
Med andre ord: Kommunikation med en klar, sammenhængende handling; plottet = COMPLOT.

COMPLOT er en sammentrækning af KOMMUNIKATION og PLOT, og det gennemsyrer alt det, vi arbejder med. Fra visitkort til bannere, fra reklamer til dokumentar, fra pressefoto til fotostater.

COMPLOT er ikke blot et reklamebureau ...