MCH Formland
Profilfilm


Produktfilm
I forbindelse med Formland Design Award har COMPLOT i flere omgange produceret en præsentationsfilm med de nominerede produkter. Filmen bruges til præsentation på nettet og ved prisuddelingen på selve messen. Filmen består af små korte sekvenser, som viser produktets funktion og æstetik.

Designerne bag
I forbindelse med Formland Design Award har COMPLOT i flere omgange produceret en præsentationsfilm med de nominerede produkter. En af filmene tager udgangspunkt i et besøg hos designerne, hvor de fortæller om tankerne bag deres produkt. Denne film er med til at gøre produkterne mere personlige, give dem historie og bringe liv selv i rustfrit stål.
Heta A/S
Profilfilm
Heta A/S
Profilfilm
VIA University College
Profilfilm
VIA University College
Profilfilm
Kontakt COMPLOT
COMPLOT Media
Langerhusevej 46
DK-7673 Harboøre
+45 9690 9900
complot@complot.dkWebdesign & SEO by MCB
Hvad er COMPLOT?
COMPLOT er et kommunikationsbureau, der arbejder med at fortælle din historie i TV, film, ord, billeder og visuel identitet. Vi er derfor også et produktionsselskab, der kan rådgive kunderne om markedsføring og formidling af informationer.

Vi står bag reklamer, logoer, tekster, foto, video, tv-produktioner, skilte, bannere, visitkort og meget andet.
Med andre ord: Kommunikation med en klar, sammenhængende handling; plottet = COMPLOT.

COMPLOT er en sammentrækning af KOMMUNIKATION og PLOT, og det gennemsyrer alt det, vi arbejder med. Fra visitkort til bannere, fra reklamer til dokumentar, fra pressefoto til fotostater.

COMPLOT er ikke blot et reklamebureau ...