Menu

MCH Formland


Formland er Skandinaviens førende og mest internationale fagmesse for brugskunst, gaver, design og interiør. Professionelle indkøbere fra over 40 lande henter to gange årligt idéer og inspiration til den kommende sæson i et fortryllende inspirations- og handelsmekka.

To gange årligt fylder op mod 550 udstillere 10 - 12 haller på ca. 70.000 m2 med deres nyheder og klassikere - inden for design, brugskunst, isenkram, interiør, møbler, binderiartikler, kunsthåndværk, belysning, tekstiler, delikatesser, asseccories og meget mere til hjem, have og bolig.

Formland Design Award Dette er Formland messens eftertragtede designpris, som uddeles til det mest innovative og nytænkende produkt inden for skandinavisk design. Med prisen følger et markedsføringsbidrag på hele DKK 100.000!


Produktfilm
I forbindelse med Formland Design Award har COMPLOT i flere omgange produceret en præsentationsfilm ...

Læs mere


Businessfoto 
I forbindelse med præsentation af de nominerede produkter til Formland Design Award ...

Læs mere
 

MCH Formland
MCH Formland
Business
Business
Profilfilm
Profilfilm
Kontakt COMPLOT
COMPLOT Media
Langerhusevej 46
DK-7673 Harboøre
+45 9690 9900
complot@complot.dkWebdesign & SEO by MCB
Hvad er COMPLOT?
COMPLOT er et kommunikationsbureau, der arbejder med at fortælle din historie i TV, film, ord, billeder og visuel identitet. Vi er derfor også et produktionsselskab, der kan rådgive kunderne om markedsføring og formidling af informationer.

Vi står bag reklamer, logoer, tekster, foto, video, tv-produktioner, skilte, bannere, visitkort og meget andet.
Med andre ord: Kommunikation med en klar, sammenhængende handling; plottet = COMPLOT.

COMPLOT er en sammentrækning af KOMMUNIKATION og PLOT, og det gennemsyrer alt det, vi arbejder med. Fra visitkort til bannere, fra reklamer til dokumentar, fra pressefoto til fotostater.

COMPLOT er ikke blot et reklamebureau ...