Naturrum Thyborøn


Naturrum Thyborøn
- en tilsandet oplevelse
 
Naturen ændrer sig efter årstiderne, men naturen i Thyborøn er ekstra barsk og ændrer sig mere voldsomt end andre steder. Havet kan efter en storm have taget en stor del af klitterne, så hele området har fået nyt udseende. I Naturrum Thyborøn kan man oplve en anderledes natur.
 
Formålet med Naturrum er at skabe fysiske rammer, som giver mulighed for fordybelse og aktiviteter for alle i naturskønne områder. Naturrum skal også være en tryg og inspirerende platform, som den uvante naturbruger kan bruge som udgangspukt for opdagelsesture, der kan give en fornemmelse for, hvad naturen kan byde på.
 
Intentionen med Naturrummet er at sætte fokus på stedets særlige attraktioner: Naturen, havet, fjord og fugle samt de historiske spor som f.eks. bunkere.
 
Det nye Naturrum bidrager med fysiske aktiviteter på havsiden og mere eftertænksomme aktiviteter på strandengen og kan byde på legeplads, udstillings- og formidlingsbunker, infocube, bålplads og et fugleskjul.


Messe & Udstillilng
 
 


Facade & Skiltning
 Foldere

Naturrum Thyborøn
Naturrum Thyborøn
Naturrum Thyborøn
Messe & Udstilling
Naturrum Thyborøn
Messe & Udstilling
Naturrum Thyborøn
Facade & Skiltning
Naturrum Thyborøn
Facade & Skiltning
Kontakt COMPLOT
COMPLOT
Henrik Vinther Krogh
Langerhusevej 46
DK-7673 Harboøre
+45 9690 9900
complot@complot.dkWebdesign & SEO by MCB
Hvad er Complot?
COMPLOT er et kommunikationsbureau, der arbejder med at fortælle din historie i TV, film, ord, billeder og visuel identitet. Vi er derfor også et produktionsselskab, der kan rådgive kunderne om markedsføring og formidling af informationer.

Vi står bag reklamer, logoer, tekster, foto, video, tv-produktioner, skilte, bannere, visitkort og meget andet.
Med andre ord: Kommunikation med en klar, sammenhængende handling; plottet = COMPLOT.

COMPLOT er en sammentrækning af KOMMUNIKATION og PLOT, og det gennemsyrer alt det, vi arbejder med. Fra visitkort til bannere, fra reklamer til dokumentar, fra pressefoto til fotostater.

COMPLOT er ikke blot et reklamebureau ...