North Sea Living
LogoDesign


LogoDesign
COMPLOT har designet logo og navnetræk til NORTHSEALIVING. Navnetrækket skrives samlet og med versaler uanset skrifttype i egne eller massemedier. Kendetegnet er, at SEA fremhæves med en federe skrift end resten. Denne løsning giver et markant “varemærke” der eksponeres uanset medie. Selve logoet er en samling af dots i forskellige størrelser danner en cirkelstrukter - en pupil om man vil, da det drejer sig om oplevelser - Prikkerne kan illustrer bobler, rækkerne proces og fællesskab og retning. Logoet kan bruges i forskellige beskæringer alt efter formål.
 
Projektet kan blive stort og der er brug for et overordnet og samlende logo.
 
I designmanualen er der udarbejdet en farvepalette med udgangspunkt i egnen - paletten er med til at differenciere designet i projektets forskellige grene.
 

Se mere om LogoDesign her.
Nr. Nissum Efterskole
LogoDesign
Nr. Nissum Efterskole
LogoDesign
Cilaj Energi
LogoDesign
Cilaj Energi
LogoDesign
Kontakt COMPLOT
COMPLOT
Henrik Vinther Krogh
Langerhusevej 46
DK-7673 Harboøre
+45 9690 9900
complot@complot.dkWebdesign & SEO by MCB
Hvad er Complot?
COMPLOT er et kommunikationsbureau, der arbejder med at fortælle din historie i TV, film, ord, billeder og visuel identitet. Vi er derfor også et produktionsselskab, der kan rådgive kunderne om markedsføring og formidling af informationer.

Vi står bag reklamer, logoer, tekster, foto, video, tv-produktioner, skilte, bannere, visitkort og meget andet.
Med andre ord: Kommunikation med en klar, sammenhængende handling; plottet = COMPLOT.

COMPLOT er en sammentrækning af KOMMUNIKATION og PLOT, og det gennemsyrer alt det, vi arbejder med. Fra visitkort til bannere, fra reklamer til dokumentar, fra pressefoto til fotostater.

COMPLOT er ikke blot et reklamebureau ...