Menu

North Sea Living


NORTHSEALIVING i Thyborøn er et erhvervs- og oplevelseskoncept, der sætter alle sanser i spil og igennem sjov, leg, læring og oplevelser giver et indblik i livet ved Nordsøen.

Konceptet tager udgangspunkt i det, der allerede eksisterer. Området rummer såvel selvstændige erhvervsdrivende, formidlende enheder samt specifikke oplevelsestilbud. Thyborøn har et levende havnemiljø med både konsum-, industri-, turist og lystbådehavn.

Når visionerne i NORTHSEALIVING er realiseret vil området bl.a. rumme en kystlegeplads, hvor børn og barnlige sjæle kan lære og lege, en madgade, hvor besøgende kan lære om og smage på nye madprodukter fra havet, og det bliver muligt at tage en dykkertur under trygge forhold i det nye dykkercenter eller omkring et skibsvrag ude på dybt vand. 
 

LogoDesign
COMPLOT har designet logo og navnetræk til NORTHSEALIVING. Navnetrækket ...

 

Papirlinie
I tråd med designmanualen er der udformet elektronisk ...


 

Website
Northsealiving er baseret på en Masterpiece CMS-løsning fra mcb i Holstebro ...

 

Messe & Udstilling
Roll Ups
Til brug på messer og udstillinger ...

 

Profilfilm
North Sea Living har fået lavet en profilfilm af COMPLOT - Ravklumpen. Med en blanding af fiktion og dokumentar fortælles om vestkystens guld - rav.

Læs mere
 

North Sea Living
North Sea Living
Messe & Udstilling
Messe & Udstilling
LogoDesign
LogoDesign
Kontakt COMPLOT
COMPLOT Media
Langerhusevej 46
DK-7673 Harboøre
+45 9690 9900
complot@complot.dkWebdesign & SEO by MCB
Hvad er COMPLOT?
COMPLOT er et kommunikationsbureau, der arbejder med at fortælle din historie i TV, film, ord, billeder og visuel identitet. Vi er derfor også et produktionsselskab, der kan rådgive kunderne om markedsføring og formidling af informationer.

Vi står bag reklamer, logoer, tekster, foto, video, tv-produktioner, skilte, bannere, visitkort og meget andet.
Med andre ord: Kommunikation med en klar, sammenhængende handling; plottet = COMPLOT.

COMPLOT er en sammentrækning af KOMMUNIKATION og PLOT, og det gennemsyrer alt det, vi arbejder med. Fra visitkort til bannere, fra reklamer til dokumentar, fra pressefoto til fotostater.

COMPLOT er ikke blot et reklamebureau ...