Strategisk rådgivning

22. december 2014
Bispevalget i Viborg Stift

I forbindelse med bispevalget i Viborg Stift var COMPLOT en vigtig medspiller for Henrik Stubkjær og hans arbejdsgruppe.

I Henrik Stubkjærs arbejdsgruppe var en af de væsentlige opgaver at lave PR, og COMPLOT bistod med strategisk rådgivning i udarbejdelsen af diverse materialer.

Gennemgående skulle Henrik Stubkjær præsenteres som en tillidsvækkende og kompetent kandidat til hvervet som biskop i Viborg Stift. I udarbejdelsen af læserbreve, artikler, film, mailforsendelser osv. skulle Henrik Stubkjærs kompetencer stå stærkt.

Henrik Stubkjær og hans arbejdsgruppe har fået udarbejdet

Hjemmeside
- hvor arbejdsgruppen leverede materialer, og COMPLOT stod for al opdatering og rådgivning i forhold til indhold

Social medier
- Henrik Stubkjærs arbejdsgruppe oprettede en Facebook-profil, som i tæt samarbejde med COMPLOT fik dirigeret indholdet i en tydelig retning. 
- COMPLOT oprettede en YouTube kanal med film om og med Henrik Stubkjær

Film 
- COMPLOT lavede tidligt i forløbet syv film, der præsenterede Henrik Stubkjærs holdning til centrale temaer i Folkekirken

Foldere & andre tryksager
- hvor arbejdsgruppen - i tæt samarbejde med COMPLOT - leverede indhold til tryksager udarbejdet til 1. og 2. runde af bispevalget. 

Derudover blev der produceret flyers til uddeling ved debatmøder

Direct mail
- den direkte kommunikation med stemmeberettigede spillede en central rolle. Kirkens DAP blev brugt til at nå både præster, provster og menighedsrådsmedlemmer. Derudover blev der sendt materialer til diverse anbefalere og stillere via personlige mails.

Uanset om det drejer sig om en virksomhed, et produkt, en institution eller en person, kan COMPLOT være behjælpelige med, at budskabet træder tydeligt i karakter.

Kontakt os gerne for strategisk rådgivning.


Kontakt COMPLOT
COMPLOT
Henrik Vinther Krogh
Langerhusevej 46
DK-7673 Harboøre
+45 9690 9900
complot@complot.dkWebdesign & SEO by MCB
Hvad er Complot?
COMPLOT er et kommunikationsbureau, der arbejder med at fortælle din historie i TV, film, ord, billeder og visuel identitet. Vi er derfor også et produktionsselskab, der kan rådgive kunderne om markedsføring og formidling af informationer.

Vi står bag reklamer, logoer, tekster, foto, video, tv-produktioner, skilte, bannere, visitkort og meget andet.
Med andre ord: Kommunikation med en klar, sammenhængende handling; plottet = COMPLOT.

COMPLOT er en sammentrækning af KOMMUNIKATION og PLOT, og det gennemsyrer alt det, vi arbejder med. Fra visitkort til bannere, fra reklamer til dokumentar, fra pressefoto til fotostater.

COMPLOT er ikke blot et reklamebureau ...