Menu

Om COMPLOT


COMPLOT er ikke blot et reklamebureau

For nogen er det vigtigt, at et bureau ligger tæt på en storby. Med

COMPLOT’s adresse i første klitrække ved den jyske vestkyst er vi det danske kommunikationsbureau, der ligger tættest på New York. 

Her i Langerhuse lidt vest for Harboøre nyder vi godt af den ro og inspiration, som naturen, vestenvinden og den høje himmel giver os til dagligt.

COMPLOT er et kommunikationsbureau, der arbejder med at fortælle din historie via tv, film, ord, billeder og visuel identitet. Vi er også et TV-produktionsselskab, der arbejder med film- &tv-produktion fra ide til færdig film.

Vi står bag reklamer, logoer, tekster, foto, hjemmesider, video, tvproduktioner, skilte, bannere, visitkort, magasiner og meget andet. 

Navnet COMPLOT er en sammentrækning af KOMMUNIKATION og PLOT, og det gennemsyrer alt det, vi arbejder med. Fra visitkort til bannere, fra reklamer til dokumentar, fra pressefoto til fotostater, fra foldere til magasiner.

Med andre ord: Kommunikation med en klar, sammenhængende handling. I en fortælling kalder man det også et plot.

Vi kommer gerne ud til vores kunder over hele landet, men synes også, at I skal unde jer selv en tur til COMPLOTs moderne pakhus i Langerhuse; her er Vesterhavet kun 400 meter væk.

Kontakt COMPLOT
COMPLOT
Henrik Vinther Krogh
Langerhusevej 46
DK-7673 Harboøre
+45 9690 9900
complot@complot.dkWebdesign & SEO by MCB
Hvad er Complot?
COMPLOT er et kommunikationsbureau, der arbejder med at fortælle din historie i TV, film, ord, billeder og visuel identitet. Vi er derfor også et produktionsselskab, der kan rådgive kunderne om markedsføring og formidling af informationer.

Vi står bag reklamer, logoer, tekster, foto, video, tv-produktioner, skilte, bannere, visitkort og meget andet.
Med andre ord: Kommunikation med en klar, sammenhængende handling; plottet = COMPLOT.

COMPLOT er en sammentrækning af KOMMUNIKATION og PLOT, og det gennemsyrer alt det, vi arbejder med. Fra visitkort til bannere, fra reklamer til dokumentar, fra pressefoto til fotostater.

COMPLOT er ikke blot et reklamebureau ...