Nye menuskilte giver mersalg

COMPLOT har lavet nyt design til Harboøre Centerets Café. Det har gjort det tydeligere for kunderne, hvad der sælges i caféen, og det har styrket salget.

Henrik har været forbi og taget billeder af de menuer, centeret tilbyder kunderne. Herefter er det sat op, så det tager sig lækkert og overskueligt ud. Det hele er sat op i et lysskilt, så det fremstår endnu mere indbydende.

Samtidig er der blevet lavet små menu-skilte til bordene samt en take-away-folder i samme opsætning.

Tangsø Centret har været igennem et lignende brush up på deres menuskilte, og begge steder har det været tydligere for kunderne, hvad man kan købe. Det har styrket salget i cafeteria og café.

Læs mere om skilte

Læs mere

Life of a Sweater

Gudrun & Gudrun indleder forårssæsonen med en ny film - life of sweater. Den viser en sweaters nærdød-oplevelse da kvinden taber den i fjeldet. Sweateren tænker tilbage på sit liv. Hele vejen fra den færdige sweater til ulden var på et får.


Henrik Vinther Krogh, COMPLOT har været på Færøerne og filme. Kristian Kettner har redigeret, og underlægningsmusikken er lavet af Teitur.

Måske har I brug for en film til jeres hjemmeside eller til deling på sociale medier. Klik ind på complot.dk og se flere af vores film.

Læs mereLæs mere

Kontakt COMPLOT
COMPLOT
Henrik Vinther Krogh
Langerhusevej 46
DK-7673 Harboøre
+45 9690 9900
complot@complot.dkWebdesign & SEO by MCB
Hvad er Complot?
COMPLOT er et kommunikationsbureau, der arbejder med at fortælle din historie i TV, film, ord, billeder og visuel identitet. Vi er derfor også et produktionsselskab, der kan rådgive kunderne om markedsføring og formidling af informationer.

Vi står bag reklamer, logoer, tekster, foto, video, tv-produktioner, skilte, bannere, visitkort og meget andet.
Med andre ord: Kommunikation med en klar, sammenhængende handling; plottet = COMPLOT.

COMPLOT er en sammentrækning af KOMMUNIKATION og PLOT, og det gennemsyrer alt det, vi arbejder med. Fra visitkort til bannere, fra reklamer til dokumentar, fra pressefoto til fotostater.

COMPLOT er ikke blot et reklamebureau ...