Menu

Region Midtjylland


Region Midtjylland er en politisk styret, administrativ enhed, der har tre hovedopgaver inden for velfærd og udvikling. Nemlig sundhed og hospitaler, specialiserede tilbud til socialt udsatte og handicappede samt at være en politisk drivkraft for vækst gennem regional udvikling.

Regionen bliver styret af 41 direkte valgte politikere. Blandt andet gennem valget af politikere har borgerne i regionen indflydelse på, hvordan sundhedsvæsenet bliver organiseret, hvilke behandlinger og ydelser sundhedsvæsenet tilbyder samt kvaliteten af ydelserne.

Region Midtjylland har hovedansvaret for det samlede sundhedsvæsen og en række sociale institutioner i regionen. Den står i spidsen for et regionalt samarbejde med erhvervslivet, kommunerne og uddannelsesinstitutionerne, som skal sikre den regionale udvikling. Regionen styres af 41 direkte valgte politikere, der sammen udgør regionsrådet. Rådet tiltrådte 1. januar 2010 og er valgt for fire år. 


Præsentation
Ved en konference præsenterede NORTHSEALIVING og Region Midtjylland deres netværk ...Dokumentar
Høfde 42 er en høfde, beliggende på Harboøre Tange ud til Vesterhavet, ...


 

Messe & Udstilling
Til brug ved informationsmøder om oprensningen ved Høfde 42 ...
 

Region Midtjylland
Region Midtjylland
Region Midtjylland
Dokumentar
Region Midtjylland
Dokumentar
Region Midtjylland
Præsentation
Region Midtjylland
Præsentation
Kontakt COMPLOT
COMPLOT
Henrik Vinther Krogh
Langerhusevej 46
DK-7673 Harboøre
+45 9690 9900
complot@complot.dkWebdesign & SEO by MCB
Hvad er Complot?
COMPLOT er et kommunikationsbureau, der arbejder med at fortælle din historie i TV, film, ord, billeder og visuel identitet. Vi er derfor også et produktionsselskab, der kan rådgive kunderne om markedsføring og formidling af informationer.

Vi står bag reklamer, logoer, tekster, foto, video, tv-produktioner, skilte, bannere, visitkort og meget andet.
Med andre ord: Kommunikation med en klar, sammenhængende handling; plottet = COMPLOT.

COMPLOT er en sammentrækning af KOMMUNIKATION og PLOT, og det gennemsyrer alt det, vi arbejder med. Fra visitkort til bannere, fra reklamer til dokumentar, fra pressefoto til fotostater.

COMPLOT er ikke blot et reklamebureau ...