Menu

SMS - St. Mathews Schools


2005 blev den første St. Mathews School åbnet i Birganj i det nordvestlige Bangladesh af projektleder Nogendronath Bormon og udviklingskonsulent Filip Engsig-Karup. Et par år senere kom yderligere to skoler til i hhv. Pirganj og Patnitola.

St. Mathews Schools mål er at give børn en solid og moderne grunduddannelse, som kvalificerer dem til videre uddannelse. Undervisningen foregår primært på engelsk og understøttes af undervisning på modersmålet.

Ud over at give en solid faglig undervisning lægger skolerne også vægt på, at både elever og forældre får en god forståelse af udvikling og demokrati, ligeværd og dialog og udvikler sig til kompetente borgere i deres land. Derfor skal der etableres en elevforening af alle brugere af St. Mathews Schools. Elevforeningens ledelse skal vælges demokratisk, og repræsentanter fra foreningen vil få plads i skolernes bestyrelser. På den måder kommer børn og forældre til at opleve demokrati i praksis.


LogoDesign
Siden starten i 2005 er St. Mathews Schools nu et etableret projekt, som sammen med sin ...

Læs mere


Messe & Udstilling
Til brug ved forskellige stævner for f.eks. Y's Men havde SMS - St. Mathews Scholls brug for materialer til udstilling i form af roll ups...

Læs mere


GoCards
Med udgangspunkt i layoutet har SMS - St. Mathews Schools fået lavet GoCards til brug ved store stævner for folkekirkelige støtteorganisationer...

Læs mere
 

Brochure
SMS Bangladesh - fremtiden ligger i børnene er titlen på SMS St. Mathews Schools brochure, som giver en grundig beskrivelse af arbejdet ...

Læs mere


Papirlinier
I forbindelse med udformningen af det nye logo har SMS- St. Mathews Schools...

Læs mere
 

Flyers
SMS -St. Mathews Schools har fået lavet flyers til støtte ...


Læs mere


Bildekoration
COMPLOT har designet og dekoreret en Volkswagen Touran til en vognmand ...

Læs mere
 

SMS - St. Mathews Schools
SMS - St. Mathews Schools
 
Messe & Udstilling
Messe & Udstilling
GoCards
GoCards
Kontakt COMPLOT
COMPLOT Media
Langerhusevej 46
DK-7673 Harboøre
+45 9690 9900
complot@complot.dkWebdesign & SEO by MCB
Hvad er COMPLOT?
COMPLOT er et kommunikationsbureau, der arbejder med at fortælle din historie i TV, film, ord, billeder og visuel identitet. Vi er derfor også et produktionsselskab, der kan rådgive kunderne om markedsføring og formidling af informationer.

Vi står bag reklamer, logoer, tekster, foto, video, tv-produktioner, skilte, bannere, visitkort og meget andet.
Med andre ord: Kommunikation med en klar, sammenhængende handling; plottet = COMPLOT.

COMPLOT er en sammentrækning af KOMMUNIKATION og PLOT, og det gennemsyrer alt det, vi arbejder med. Fra visitkort til bannere, fra reklamer til dokumentar, fra pressefoto til fotostater.

COMPLOT er ikke blot et reklamebureau ...