Tangsø Centret
Web


Website
Tangsø Centrets hjemmeside er en CMS-løsning baseret på Masterpiece fra MCB i Holstebro. CMS-systemet gør det nemt at opdatere hjemmesiden fra en hvilken som helst PC. COMPLOT har samarbejdet med MCB omkring designet, så det nye site fremstår som en naturlig del af designlinien.
 
Tangsø Centrets hjemmeside er indeholder én hjemmeside med fire undersider, så alle afdelinger i Centret er tilgodeset med hver deres hjemmeside, som er samlet under Tangsø Centrets domæne.

COMPLOT har lavet grafik, flow, knapper, slides osv. til hjemmesiden. Desuden har Henrik Vinther Krogh taget billeder til sitet.


Se hjemmesiden her
 

Se mere om Websites her
M&L Company
Web
M&L Company
Web
Harboøre Møllelaug I/S
Web
Harboøre Møllelaug I/S
Web
Kontakt COMPLOT
COMPLOT Media
Langerhusevej 46
DK-7673 Harboøre
+45 9690 9900
complot@complot.dkWebdesign & SEO by MCB
Hvad er COMPLOT?
COMPLOT er et kommunikationsbureau, der arbejder med at fortælle din historie i TV, film, ord, billeder og visuel identitet. Vi er derfor også et produktionsselskab, der kan rådgive kunderne om markedsføring og formidling af informationer.

Vi står bag reklamer, logoer, tekster, foto, video, tv-produktioner, skilte, bannere, visitkort og meget andet.
Med andre ord: Kommunikation med en klar, sammenhængende handling; plottet = COMPLOT.

COMPLOT er en sammentrækning af KOMMUNIKATION og PLOT, og det gennemsyrer alt det, vi arbejder med. Fra visitkort til bannere, fra reklamer til dokumentar, fra pressefoto til fotostater.

COMPLOT er ikke blot et reklamebureau ...