Menu

TV2


  • TV2 DANMARK A/S er firmaet bag Danmarks mest sete kanal, TV2, og bag landets mest sete kanaler under TV2 familien.
  • TV2 DANMARK A/S er ejet af den danske stat og public service-kanal TV2 drives på et kommercielt grundlag. Indtil 2004 har TV 2s hovedkanal modtaget en mindre andel af licensafgifterne. Siden 2012 er den vigtigste kanal TV2 blevet delvist finansieret af abonnement.
  • TV2 gik i luften den 1. oktober 1988 og mindre end tre år senere var TV2 blevet den største tv-kanal i Danmark. TV2s udvalg af programmer omfatter nyheder, dokumentarfilm og livsstil, underholdning, sport, dansk fiktion, aktualitetsprogrammer, film, morgen-tv og børns tv.
  • TV2 er den kanal, som udsender flest timer af dansk tv og har mest førsteudgivelser - og TV2 er den vigtigste kanal, der sender de fleste nyhedstimer.
  • Derudover driver TV2 DANMARK tv-kanalerne TV2 NEWS, TV2 ZULU, TV2 Charlie, TV2 FRI og TV2 SPORT og on-demand tjeneste TV2 PLAY.
  • TV2 DANMARK A/S har ca. 1.050 medarbejdere i Odense og København.


TV2
TV2
EFP-produktion
EFP-produktion
OB produktion
OB produktion
Kontakt COMPLOT
COMPLOT
Henrik Vinther Krogh
Langerhusevej 46
DK-7673 Harboøre
+45 9690 9900
complot@complot.dkWebdesign & SEO by MCB
Hvad er Complot?
COMPLOT er et kommunikationsbureau, der arbejder med at fortælle din historie i TV, film, ord, billeder og visuel identitet. Vi er derfor også et produktionsselskab, der kan rådgive kunderne om markedsføring og formidling af informationer.

Vi står bag reklamer, logoer, tekster, foto, video, tv-produktioner, skilte, bannere, visitkort og meget andet.
Med andre ord: Kommunikation med en klar, sammenhængende handling; plottet = COMPLOT.

COMPLOT er en sammentrækning af KOMMUNIKATION og PLOT, og det gennemsyrer alt det, vi arbejder med. Fra visitkort til bannere, fra reklamer til dokumentar, fra pressefoto til fotostater.

COMPLOT er ikke blot et reklamebureau ...