Nyheder

Nyheds side

Klimatorium - Danmarks internationale klimacenter

Det er en glæde for Lemvig, at der er etableret en meget, meget smuk bygning ved havnen, tegnet af 3XN. At der inde i bygningen arbejdes med at udvikle nye løsninger på aktuelle og fremtidige udfordringer indenfor områderne: Kystnære Klimaudfordringer, Grøn Energi, Cirkulær Økonomi, Vand og Miljø er ikke mindre betydningsfuldt. Løsninger udviklet kan anvendes og formidles lokalt, regionalt, nationalt og internationalt.

Hos COMPLOT har vi designet Klimatoriums logo, som tager udgangspunkt i den flotte træ-bølge på siden af bygningen. Desuden har vi lavet skiltning for Klimatorium, så gæsterne føler sig godt modtaget ved ankomsten.

Vi vil gerne fremhæve infostanderen inde i bygningen, som vi har designet, så den passer til det øvrige inventar. De gennemgående træ-lameller, hvorpå info-skærmen er monteret. Desuden har vi arbejdet sammen med Kynde & Toft, en lokal virksomhed der arbejder med større og mindre stålkonstruktioner, som har udviklet volumeknappen til infoskærmen. Vi er glade for, at lokale virksomheder ofte kan træde til, når vi ønsker specialløsninger til bl.a. udstillinger til vores kunder.

Se her, hvad vi har lavet for Klimatorium

Kontakt os, hvis I ønsker et møde eller en snak om udvikling af logo samt skiltning.

Telefon: +45 9690 9900  •  Email: complot@complot.dk

Billeder