HVAD KAN VI HJÆLPE MED...

COMPLOT er et kommunikationsbureau, der arbejder med at fortælle din historie via TV, film, ord, billeder og visuel identitet.

COMPLOTs adresse i første klitrække ved den jyske vestkyst er vi det danske kommunikationsbureau, der ligger tættest på New York. 

Her i Langerhuse lidt vest for Harboøre nyder vi godt af den ro og inspiration, som naturen, vestenvinden og den høje himmel giver os til dagligt.

COMPLOT er et kommunikationsbureau, der arbejder med at fortælle din historie via tv, film, ord, billeder og visuel identitet. Vi er også et TV-produktionsselskab, der arbejder med film- & TV-produktion fra idé til færdig film.

Vi kommer gerne forbi...

Vi tilbyder en kommunikation med en klar, sammenhængende handling. Fra visitkort til bannere, fra TV-spot til dokumentar, fra pressefoto til fotostater, fra foldere til magasiner.

Vi kommer gerne ud til vores kunder over hele landet, men synes også, at I skal unde jer selv en tur til COMPLOTs moderne pakhus i Langerhuse; her er Vesterhavet kun 400 meter væk.

Film & TV

Film & TV er hovedhjørnestenen i COMPLOT, og vi har arbejdet professionelt med TV og levende billeder siden 1996...

Skilte & Expo

Skal du have et nyt skilt, facadebogstaver eller en pylon? Med eller uden lys? Vi kan også dekorere din bil eller pakke den ind i folie.

Grafisk Design

COMPLOT arbejder med gennemgående grafisk design og kan give dit logo et helt nyt look eller gøre dit nuværende mere strømlinet...

Online medier

COMPLOT leverer en nøglefærdig webløsning med indhold og support. Vi leverer alt indhold i form af tekst, fotos, grafiske elementer og videoer....