FILM & TV

Film & TV er hovedhjørnestenene i COMPLOT, og vi har arbejdet professionelt med TV og levende billeder siden 1996. 

Vi producerer programmer til TV og film samt live streaming til virksomheder og organisationer, og vi råder over professionelt optageudstyr i HD, drone, lys, bevægemidler mv. og har postproductionfaciliteter i huset.

Desuden har vi et stort netværk af freelancere og mindre produktionsselskaber, så vi kan altid stille stærkeste hold til en given opgave.

Vi hjælper fra idé til færdig film. Vi springer også gerne til, hvis andre har fået ideen og gjort en del af forarbejdet.

TV programmer

COMPLOT arbejder løbende med programmer og serier til TV. Det sker i samarbejde med freelancere og andre produktionsselskaber. Vi er med i ideudvikling, tilrettelæggelse, optagelse og redigering. Har du en ide til et program eller en god historie, som egner sig til TV? Så kan vi hjælpe dig på vej.

Film til virksomheder og institutioner

COMPLOT har stor erfaring med opbygning af film, der præsenterer en virksomhed eller et produkt. Vi har professionelt kameraudstyr samt drone, som giver gode billeder til jeres fortællingen om jeres virksomhed eller produkt. Filmen bliver klargjort til jeres hjemmeside, TV, sociale medier, eller hvad I har brug for.

Streaming

Afholdelse af webinar eller andet møde med ønske om visning til mange, har vi udstyret til at optage og klippe direkte samt sende ud på det medie, I måtte ønske.

SKAL VI LAVE JERES NÆSTE FILM?

Dokumentar, reklamefilm, profilfilm eller anden film vi har lavet for vores kunder

VESTKYSTFISKERNE

I samarbejde med TV MIDTVEST har vi lavet en dokumentar om de vestjyske fiskere...

Vestas Wind Systems

Instruktionsfilm lavet til Vestas Wind Systems' afdelinger rundt omkring i verden...

Gjellergaard

Gjellergaard har en spændende historie, som bliver fortalt af de lokale frivillige...

GUDRUN & GUDRUN

Profilfilm til Gudrun & Gudrung som producerer luksusstrik fra Færøerne...